Happily Ever After Quiz - Disney familiequiz - Geekquiz

Geekquiz

Happily Ever After Quiz - Disney familiequiz

Zondag 14 november 2021, 14:00 - Gent

Ken jij alles van de verhalen van Elsa & Anna, Tarzan & Jane, Timon & Pumba en Frank & Frey? Is een Disneyfilmnamiddag bij jullie een favoriet gezinsmomentje? Kan je de tekst van ‘Laat het los’ helemaal vanbuiten? Dan is de familie-editie van de Disneyquiz helemaal iets voor jou!

Op zondag 14 november richten we ons tot de jongste Disneyfans en hun ouders. Verwacht jezelf aan een hele reeks vragen over de Disney animatiefilms van Sneeuwwitje tot Raya en de laatste draak. Alle vragen gaan over de inhoud van de films. De laatste jaren is Disney sterk gegroeid, maar deze avond mag je alles over Pixar, Marvel en Star Wars even vergeten. Ook de live action films en vervolgfilms komen niet aan bod.

Deze quiz wordt digitaal gespeeld, je neemt per team zelf een opgeladen tablet of smartphone mee, de organisatie voorziet de rest.

Je kan deze quiz spelen met maximum vijf spelers per team, waarbij er zeker één maar niet meer dan twee volwassenen (16+) meedoen. Met meer dan vijf? Dan kan je het tegen elkaar opnemen in verschillende teams. Ideaal voor een gezellige zondagnamiddag met het hele gezin! Geen kinderen in huis? Schrijf je dan in voor de Disney quiz voor iets grotere kinderen.

Ongehoorzame (en onbegeleide) kindjes mogen met Jantje Fatsoen en katje Gideon mee naar Pleziereiland; de organisatie is niet verantwoordelijk voor veilig terughalen, de resulterende ezelsoren of langere neuzen.

Tickets: € 24,00
*: UiTPAS kansentarief beschikbaar.

Credits

Eindredactie:
Silke Van der Schaeghe

Auteurs:
Silke Van der Schaeghe

Presentatoren:
Tine Verhaeghe, Silke Van der Schaeghe

Technische ondersteuning:
Thijs Van der Schaeghe, Toon Kint

14 november 2021, 14:00

Tickets

Type Prijs
Ticket familiequiz
14/11/2021 14:00
€ 24,00 Inschrijven

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Theaterzaal Ledeberg

Het dienstencentrum Ledeberg ligt pal op het Ledebergplein, op anderhalve kilometer van Gent Zuid.

Met de tram

Neem tram 4 naar Ledeberg stelplaats en stap af aan het Ledebergplein.

Theaterzaal Ledeberg
Ledebergplein 30
9000 Gent
België

Quizreeks

Geekquiz

Ben jij de grootste fandom-kenner? Los vragen op over Avengers en Sailor Moon tot Zelda, Harry Potter en Doctor Who. Speel mee met onze digitale geekquiz en kroon jezelf tot de allergrootste geek! De quiz wordt op tablets/smartphones gespeeld.

Meer over Geekquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch

Happily Ever After Quiz - Disneyquiz

Geekquiz
15 Nov 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Ben jij de grootste fandom-kenner? Los vragen op over Avengers en Sailor Moon tot Zelda, Harry Potter en Doctor Who. Speel mee met onze digitale geekquiz en kroon jezelf tot de allergrootste geek! De quiz wordt op tablets/smartphones gespeeld.

Praktisch