Radio Quizfabriek - vol2 - Radio Quizfabriek

Radio Quizfabriek

Radio Quizfabriek - vol2

Dinsdag 8 december 2020

Welkom, welkom! Je bent afgestemd op Radio Quizfabriek: Volume 2.

Niet zomaar een zender, hier luister én kijk je naar onze geheime studio en zal je interactief al je muziekkennis moeten bovenhalen om de avond te beëindigen met de hoogste score. Wandel met ons mee doorheen de muziekgeschiedenis, van Mozart tot Billie Eilish.

Zet je schrap op 8 december, want dan vuren we een anderhalf uur durend salvo van muziekvragen op je af. Gaandeweg leggen we samen de leukste frivoliteiten, de mooiste momenten en de fraaiste gebeurtenissen uit de muziekwereld bloot.

Deze muziekquiz kan je eender waar meespelen, zoek mensen uit jouw bubbel om een ploegje te vormen (de echte durvers kunnen ook alleen spelen) en schrijf jezelf in. Een inschrijving kost €7 en kan via www.quizfabriek.be/titel/subtitel. Ingeschreven ploegen ontvangen voor aanvang van de muziekquiz een link naar de Radio Quizfabriek-stream, die op de computer of tv kan afgespeeld worden. Daarbij krijgen ze ook een unieke code waarmee ze met hun smartphone of tablet kunnen inloggen, om de antwoorden in te geven.

Livestream evenement! Door de corona-maatregelen hebben we besloten deze quiz enkel via livestream aan te bieden.

Credits

Auteurs:
Thijs Van der Schaeghe, Tine Verhaeghe, Kim Masselin, Silke Van der Schaeghe, Tim Penninck

Presentatoren:
Ken De Pooter, Tine Verhaeghe

Muziek:
Gud Nuse

Dinsdag 8 december 2020

Tickets

Type Prijs
Livestream ticket
08/12/2020 20:00
€ 7,00 Registreer vóór 08/12/2020 11:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Quizreeks

Radio Quizfabriek

Niet zomaar een zender, hier luister én kijk je naar onze geheime studio en zal je interactief al je muziekkennis moeten bovenhalen om de avond te beëindigen met de hoogste score. Wandel met ons mee doorheen de muziekgeschiedenis, van Mozart tot Billie Eilish, in deze digitale quiz op maat van de muziekliefhebber.

We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Is een quiz doorspekt met muziek wat voor jou? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Meer over Radio Quizfabriek

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch