Radio Quizfabriek - vol2 - Muziekquiz

Muziekquiz

Radio Quizfabriek - vol2

Dinsdag 8 december 2020, 20:00

Welkom, welkom! Je bent afgestemd op Radio Quizfabriek: Volume 2.

Niet zomaar een zender, hier luister én kijk je naar onze geheime studio en zal je interactief al je muziekkennis moeten bovenhalen om de avond te beëindigen met de hoogste score. Wandel met ons mee doorheen de muziekgeschiedenis, van Mozart tot Billie Eilish.

Zet je schrap op 8 december, want dan vuren we een anderhalf uur durend salvo van muziekvragen op je af. Gaandeweg leggen we samen de leukste frivoliteiten, de mooiste momenten en de fraaiste gebeurtenissen uit de muziekwereld bloot.

Deze muziekquiz kan je eender waar meespelen, zoek mensen uit jouw bubbel om een ploegje te vormen (de echte durvers kunnen ook alleen spelen) en schrijf jezelf in. Een inschrijving kost €7 en kan via www.quizfabriek.be/titel/subtitel. Ingeschreven ploegen ontvangen voor aanvang van de muziekquiz een link naar de Radio Quizfabriek-stream, die op de computer of tv kan afgespeeld worden. Daarbij krijgen ze ook een unieke code waarmee ze met hun smartphone of tablet kunnen inloggen, om de antwoorden in te geven.

Livestream evenement! Door de corona-maatregelen hebben we besloten deze quiz enkel via livestream aan te bieden.

Tickets: € 7,00
*: UiTPAS kansentarief beschikbaar in regio Gent.

8 december 2020, 20:00

Tickets

Type Prijs
Livestream ticket € 7,00 Nog 992 beschikbaar.
Registreren

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Quizreeks

Muziekquiz

Een digitale quiz op maat van de muziekliefhebber gespeeld op een tablet of smartphone. Wandel mee doorheen de muziekgeschiedenis. We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Is een quiz doorspekt met muziek wat voor jou? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Meer over Muziekquiz