Quizpakket

Wat kan je verwachten?

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Volgende quiz

Reis rond de wereld in 80 vragen

Deze Quizfabriek ervaring beleef je waar en wanneer je wil. Bij je thuis bijvoorbeeld, of speel eens een quiz op reis. Phileas Fogg en Passepartout geven het goede voorbeeld en nemen je mee op een avontuurlijke reis rond de wereld. Dat proberen ze in 80 vragen klaar te spelen. In deze leuke quiz voor de hele familie komen diverse onderwerpen aan bod, sport en spel, wetenschap en technologie, film en muziek, en nog veel meer. Wie is de globetrotter onder jouw vrienden of familie? Wie wint deze reis rond de wereld in 80 vragen?

De quiz duurt zo’n 75 minuten. Je kan kiezen met hoeveel spelers je de quiz wilt spelen.

Deze quiz speel je met behulp van het Quizwitz platform. Wil je even testen hoe dat in zijn werk gaat? Speel onze korte halloweenquiz om te kijken hoe dat gaat.

Eenmaal geactiveerd kan je het quizpakket gedurende 72u onbeperkt spelen met het aantal spelers dat je hebt gekozen. De link om de quiz te starten vind je - na betaling - in je mailbox.

Meer informatie Bestellen

Binnenkort

Pakket

Wanneer je wilt


Reeds voorbij

Datum Naam Reeks Locatie
31/01/2021 23:59
Quizfabrieks Winterquiz Quizpakket online
Alle voorbije evenementen

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

5

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

52

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

1500

Teams

Spelers icoon

6000

Spelers