Quizpakket

Wat kan je verwachten?

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Volgende quiz

Quizfabrieks Winterquiz

Dit quizpakket is niet meer te koop, maar neem zeker een kijkje op ons nieuwste quizpakket: Reis rond de wereld in 80 vragen.

Dit is een Quizfabriek Thuis-pakket om samen met vrienden en familie te spelen. Je kan het spel opstarten wanneer je wilt; op kerst avond, op oudejaar, voor de soep, na de patatten of er tussenin. Via een online meeting, of gezellig in de living met je bubbel.

:christmas_tree: :santa: De quiz die je deze feestdagen over bubbels heen kan spelen! :snowman::christmas_tree:

Op zoek naar een activiteit die je in deze tijden met de hele familie of alle vrienden kan doen? Onze winterquiz is de oplossing! Deze quiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Je kan deze quiz natuurlijk in je eigen bubbel spelen, maar met verschillende bubbels kan ook. Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je zet een online call op met je familie of vrienden (via Zoom, Hangouts, Jitsi Meet, ...).
  • Daarna surf je in een ander venster naar de link die je toegestuurd kreeg. Hier krijg je de quiz te zien.
  • Je deelt het venster met de quiz in de online call.
  • Iedereen haalt zijn of haar smartphone of tablet boven en volgt de instructies op het scherm.
  • Zodra iedereen verbonden is, kan je beginnen quizzen. Antwoorden geven doe je met je smartphone of tablet.

Dit filmpje toont hoe het werkt in de praktijk:

Als je de quiz koopt, ontvang je een mail met de link naar de quiz en nog eens alle instructies. Je hoeft de quiz maar 1 keer aan te kopen om met zoveel spelers deel te nemen als je wil. Deze link blijft geldig tot en met 28 februari 2021. De quiz duurt zo’n 45 minuten, afhankelijk van hoe snel de spelers antwoorden.

Wil je zeker zijn dat jouw computer geschikt is om de quiz te spelen? Speel dan even onze korte Halloweenspecial en kijk of alles werkt.

Meer informatie Inschrijven

Meer informatie

Quizpakket

Dit is een Quizfabriek quizpakket om samen met vrienden en familie te spelen. Je kan het spel opstarten wanneer je wilt; op kerst avond, op oudejaar, voor de soep, na de patatten of er tussenin. Via een online meeting, of gezellig in de living met je bubbel.

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

8

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

102

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

2177

Teams

Spelers icoon

8708

Spelers