Quizpakket

Wat kan je verwachten?

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Volgende quiz

Samen 'Reis rond de Wereld in 80 vragen' spelen

Dit jaar geen livestream quiz 🙁 maar we hebben een alternatief voor jullie. 😃 Op woensdag 21 december spelen we met z'n allen ons quizpakket 'Reis rond de Wereld in 80 vragen'. Normaal enkel voor vrienden & familie, maar voor één keer met iedereen die mee wilt doen!

Waar? Online!
Prijs? Gratis!
Wanneer? Woensdag 21/12 om 20u

Inschrijven is niet nodig, surf woensdag naar https://live.quizfabriek.be/6ansy8f6 en volg de instructies op het scherm.

Phileas Fogg en Passepartout nemen je mee op een avontuurlijke reis rond de wereld. Dat proberen ze in 80 vragen klaar te spelen. In deze leuke quiz voor de hele familie komen diverse onderwerpen aan bod, sport en spel, wetenschap en technologie, film en muziek, en nog veel meer. Wie is de globetrotter onder jouw vrienden of familie? Wie wint deze reis rond de wereld in 80 vragen?

Meer informatie Livestream

Meer informatie

Quizpakket

Dit is een Quizfabriek quizpakket om samen met vrienden en familie te spelen. Je kan het spel opstarten wanneer je wilt; op kerst avond, op oudejaar, voor de soep, na de patatten of er tussenin. Via een online meeting, of gezellig in de living met je bubbel.

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

8

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

102

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

2175

Teams

Spelers icoon

8700

Spelers