De Quizverspreiders - Ludieke Quiz

Ludieke Quiz

De Quizverspreiders

Dinsdag 9 februari 2021, 20:00

Verspreid geen virussen, verspreid quizzen!

Ter algehele bevordering van het mentaal en fysiek welzijn van het volk is er in deze donkere tijden dringend nood aan wat besmettelijk optimisme. De Quizverspreiders is een ludieke live gestreamde quiz waar iedereen aanstekelijk blij van wordt! Anderhalf uur entertainment gegarandeerd, of je nu een ervaren quizzer of een gelegenheidsspeler bent.

Deze ludieke quiz kan je eender waar meespelen, zoek mensen uit jouw bubbel om een ploegje te vormen (de echte durvers kunnen ook alleen spelen) en schrijf je in.

Kocht je een ticket? Dan krijg je voor aanvang van de quiz een link naar de quiz-stream, die op de computer of tv kan afgespeeld worden. Daarnaast krijg je ook een unieke code waarmee je met je smartphone of tablet kan inloggen, om de antwoorden in te geven.

Livestream evenement! Door de corona-maatregelen hebben we besloten deze quiz enkel via livestream aan te bieden.

Auteurs: Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Kim Masselin, Silke Van der Schaeghe, Tim Penninck

Presentatoren: Mathias Mathieu, Tim Penninck

Quizreeks

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer over Ludieke Quiz