De Quizverspreiders - Ludieke Quiz

Ludieke Quiz

De Quizverspreiders

Dinsdag 9 februari 2021

Verspreid geen virussen, verspreid quizzen!

Ter algehele bevordering van het mentaal en fysiek welzijn van het volk is er in deze donkere tijden dringend nood aan wat besmettelijk optimisme. De Quizverspreiders is een ludieke live gestreamde quiz waar iedereen aanstekelijk blij van wordt! Anderhalf uur entertainment gegarandeerd, of je nu een ervaren quizzer of een gelegenheidsspeler bent.

Deze ludieke quiz kan je eender waar meespelen, zoek mensen uit jouw bubbel om een ploegje te vormen (de echte durvers kunnen ook alleen spelen) en schrijf je in.

Kocht je een ticket? Dan krijg je voor aanvang van de quiz een link naar de quiz-stream, die op de computer of tv kan afgespeeld worden. Daarnaast krijg je ook een unieke code waarmee je met je smartphone of tablet kan inloggen, om de antwoorden in te geven.

Livestream evenement! Door de corona-maatregelen hebben we besloten deze quiz enkel via livestream aan te bieden.

Credits

Auteurs:
Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Kim Masselin, Silke Van der Schaeghe, Tim Penninck

Presentatoren:
Mathias Mathieu, Tim Penninck

Dinsdag 9 februari 2021

Tickets

Type Prijs
Livestream ticket
09/02/2021 20:00
€ 7,00 Registreer vóór 09/02/2021 12:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Quizreeks

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer over Ludieke Quiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch