Harry Potter-quiz - Viavia editie - Geekquiz

Geekquiz

Harry Potter-quiz - Viavia editie

Dinsdag 30 maart 2021, 20:00

Colloportus! Je smartphone of tablet is nu een viavia, waarmee je tot bij ons in Zweinstein belandt.

Deze quiz is een voor livestream herwerkte versie van de grote Harry Potter-quiz uit februari 2020. De professoren maken nu gebruik van het brandstof-netwerk en stellen de vragen rechtstreeks in jouw woonkamer, live gestreamd op jouw computer. Jij geeft de antwoorden in via je tablet of smartphone.

Wie is het personage Winky? Met welke toverspreuk roep je het duistere teken op? In welke Amerikaanse stad kan je een exacte replica van Diagon Alley bezoeken? Wat waren de zeven Gruzielementen weer? En met hoeveel beukers wordt dreuzel-zwerkbal gespeeld? Naast Harry Potter zullen er nog andere vragen uit de Wizarding World en alles wat ermee te maken heeft aan bod komen, zoek de slimste Ravenklauw-heksen en -tovenaars uit jouw bubbel om een ploegje te vormen (de echte durvers van Griffoendor kunnen ook alleen spelen) en schrijf je in. Ook voor de Huffelpuffers die gewoon op hun gemak willen genieten, wordt dit een wonderbaarlijke avond. Voor de ambitieuze Zwadderaars onder ons: de vragen beheksen en het internet gebruiken voor hulp is niet toegestaan! Want ben je anders wel een echte Harry Potter-kenner?

Kocht je een ticket? Dan krijg je voor aanvang van de quiz een link naar de quiz-stream, die op de computer of tv kan afgespeeld worden. Daarnaast krijg je ook een unieke code waarmee je met je smartphone of tablet kan inloggen, om de antwoorden in te geven.

Deze quiz wordt volledig in het Nederlands gepresenteerd, maar wie liever de Engelstalige termen gebruikt kan ervoor kiezen om de vragen op antwoordopties in het Engels op haar of zijn tablet te zien verschijnen.

Livestream evenement! Door de corona-maatregelen hebben we besloten deze quiz enkel via livestream aan te bieden.

Auteurs: Tine Verhaeghe, Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Kim Masselin, Silke Van der Schaeghe

Presentatoren: Wietse Heremans, Kim Masselin

Tickets: € 7,00
*: UiTPAS kansentarief beschikbaar in regio Gent.

30 maart 2021, 20:00

Tickets

Type Prijs
Livestream ticket € 7,00 Registreer vóór 21/03/2021 12:00.
Registreren

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Quizreeks

Geekquiz

Ben jij de grootste fandom-kenner? Los vragen op over Avengers en Sailor Moon tot Zelda, Harry Potter en Doctor Who. Speel mee met onze digitale geekquiz en kroon jezelf tot de allergrootste geek! De quiz wordt op tablets/smartphones gespeeld.

Meer over Geekquiz