Reis rond de wereld in 80 vragen - Quizpakket

Quizpakket

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Deze Quizfabriek ervaring beleef je waar en wanneer je wil. Bij je thuis bijvoorbeeld, of speel eens een quiz op reis. Phileas Fogg en Passepartout geven het goede voorbeeld en nemen je mee op een avontuurlijke reis rond de wereld. Dat proberen ze in 80 vragen klaar te spelen. In deze leuke quiz voor de hele familie komen diverse onderwerpen aan bod, sport en spel, wetenschap en technologie, film en muziek, en nog veel meer. Wie is de globetrotter onder jouw vrienden of familie? Wie wint deze reis rond de wereld in 80 vragen?

De quiz duurt zo’n 75 minuten. Je kan kiezen met hoeveel spelers je de quiz wilt spelen.

Deze quiz speel je met behulp van het Quizwitz platform. Wil je even testen hoe dat in zijn werk gaat? Speel onze korte halloweenquiz om te kijken hoe dat gaat.

Eenmaal geactiveerd kan je het quizpakket gedurende 72u onbeperkt spelen met het aantal spelers dat je hebt gekozen. De link om de quiz te starten vind je - na betaling - in je mailbox.

Tickets: € 10,00

Credits

Auteurs:
Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Silke Van der Schaeghe, Tim Penninck, Melanie Deputter

Presentatoren:
Ken De Pooter, Tim Penninck

Quizpakket

Tickets

Type Prijs
Max 5 spelers of teams € 10,00 Bestellen
Max 10 spelers of teams € 15,00 Bestellen
Max 20 spelers of teams € 20,00 Bestellen

Quizreeks

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer over Quizpakket

Meer quizzen

Kom je ook?

Belgium's biggest GEEK QUIZ: Smart and Smarter

Geekquiz
22 Feb 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Ben jij de grootste fandom-kenner? Los vragen op over Avengers en Sailor Moon tot Zelda, Harry Potter en Doctor Who. Speel mee met onze digitale geekquiz en kroon jezelf tot de allergrootste geek! De quiz wordt op tablets/smartphones gespeeld.

Praktisch

4de Algemene Kennisquiz

Digitale Quiz
20 Apr 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Een quizreeks gericht op de doorwinterde quizzer: iets pittigere vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen aangevuld met spannende tussenrondes. We mikken op C-niveau en er zijn géén waaghalzenduels/doe-opdrachten. Traditioneel quizzen in een nieuw (digitaal) jasje; ga jij de uitdaging aan?

Praktisch

Radio Quizfabriek - vol3

Muziekquiz
21 Apr 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Een digitale quiz op maat van de muziekliefhebber gespeeld op een tablet of smartphone. Wandel mee doorheen de muziekgeschiedenis. We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Is een quiz doorspekt met muziek wat voor jou? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Praktisch