Reis rond de wereld in 80 vragen - Quizpakket

Quizpakket

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Deze Quizfabriek ervaring beleef je waar en wanneer je wil. Bij je thuis bijvoorbeeld, of speel eens een quiz op reis. Phileas Fogg en Passepartout geven het goede voorbeeld en nemen je mee op een avontuurlijke reis rond de wereld. Dat proberen ze in 80 vragen klaar te spelen. In deze leuke quiz voor de hele familie komen diverse onderwerpen aan bod, sport en spel, wetenschap en technologie, film en muziek, en nog veel meer. Wie is de globetrotter onder jouw vrienden of familie? Wie wint deze reis rond de wereld in 80 vragen?

De quiz duurt zo’n 75 minuten. Je kan kiezen met hoeveel spelers je de quiz wilt spelen.

Deze quiz speel je met behulp van het Quizwitz platform. Wil je even testen hoe dat in zijn werk gaat? Speel onze korte halloweenquiz om te kijken hoe dat gaat.

Na aankoop is de quiz nog niet geactiveerd. Eenmaal geactiveerd via de 'activatie' knop kan je het quizpakket gedurende 72u onbeperkt spelen met het aantal spelers dat je hebt gekozen. De link om de quiz te activeren en te starten vind je - na betaling - in je mailbox.

Tickets: € 2,50

Credits

Eindredactie:
Mathias Mathieu

Auteurs:
Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Silke Van der Schaeghe, Tim Penninck, Melanie Deputter

Presentatoren:
Ken De Pooter, Tim Penninck

Technische ondersteuning:
Thijs Van der Schaeghe, Mathias Mathieu

Quizpakket

Tickets

Type Prijs
Single player € 2,50 Bestellen
Max 5 spelers of teams € 10,00 Bestellen
Max 10 spelers of teams € 15,00 Bestellen
Max 20 spelers of teams € 20,00 Bestellen

Quizreeks

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer over Quizpakket