Slimmer dan je denkt - Ludieke Quiz

Ludieke Quiz

Slimmer dan je denkt

Dinsdag 5 & woensdag 6 oktober 2021 - Gent

Geloof het of niet, je bent slimmer dan je denkt! Of dacht je misschien dat je niets opsteekt van Netflix & chill? Of dat je niet kan bijleren van een wandeling door het bos? Of dat je geen kennis vergaart van een avondje tooghangen? Of ga je er misschien vanuit dat je niets onthoudt door de finale van het EK voetbal te bekijken? Of dat je hoofd leeg blijft na een uurtje Facebookscrollen? Geloof je misschien wel dat je helemaal niets wijzer wordt van een pak friet te bestellen in het frituur? Denk je af en toe wel eens "ik ben geen goede quizzer"?

Dan hebben wij nieuws voor jou. Je bent dat namelijk wel! Want geloof ons, je bent slimmer dan je denkt. Schrijf je in met een team van vier personen op één van de twee dagen van deze quiz, en bewijs ons gelijk!

We zijn druk bezig een corona-veilig protocol uit te werken zodat onze quizzen op een veilige manier kunnen doorgaan. Wanneer dit evenement door onvoorziene coronamaatregelen afgelast of aangepast moet worden, garanderen we een volledige terugbetaling van je ticket.

Credits

Eindredactie:
Tim Penninck

Auteurs:
Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Tim Penninck

Presentatoren:
Mathias Mathieu, Tim Penninck

Muziek:
Gud Nuse

Technische ondersteuning:
Thijs Van der Schaeghe, Toon Kint

Dinsdag 5 & woensdag 6 oktober 2021

Tickets

Type Prijs Beschikbaar
Ticket dinsdag
05/10/2021 20:00
€ 24,00 18 Registreer vóór 05/10/2021 18:00.
Te laat
Ticket woensdag
06/10/2021 20:00
€ 24,00 4 Registreer vóór 06/10/2021 18:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Theaterzaal Ledeberg

Het dienstencentrum Ledeberg ligt pal op het Ledebergplein, op anderhalve kilometer van Gent Zuid. Wandel door de poort en ga meteen links de trap op, daar staan wij jou op te wachten.

Met de fiets

Er is een kleine fietsenstalling voor het gebouw.

Met de tram

Gebruik de routeplanner van De Lijn om naar halte Ledebergplein te komen. Het dienstencentrum bevindt zich aan de overkant van het plein.

Met de wagen

Parkeren kan makkelijkst in Parking Ledeberg (Hundelgemsesteenweg 2B, 9050 Gent). Van daar is het 3 minuten stappen naar de theaterzaal. Dubbel parkeren op het Ledeberg plein is niet toegestaan en er worden regelmatig boetes uitgeschreven.

Theaterzaal Ledeberg
Ledebergplein 30
9000 Gent
België

Quizreeks

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer over Ludieke Quiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch

Throwback Quiz (voor millennials)

Themaquiz
18 Apr 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Praktisch