Friends quiz: The One with the Questions - Themaquiz

Themaquiz

Friends quiz: The One with the Questions

Dinsdag 29, woensdag 30 november & donderdag 1 december 2022 - Gent

Van “There's nothing to tell! It's just some guy I work with!” tot “Should we get some coffee?” “Sure, where?” en alles daar tussen. Ja hoor, we hebben geluisterd naar jullie en organiseren EINDELIJK een Friendsquiz!

Weet je alles over Monica’s exvriendjes en Phoebes alterego’s? Waren Rachel en Ross nu effectief 'on a break', of toch niet? Ken jij Joeys beste versiertruc? En weet jij in godsnaam wat Chandler zijn job nu eigenlijk is? Dan ben jij de friendsfan die wij zoeken voor een spannende en spectaculaire quizavond.

Deze quiz wordt digitaal gespeeld, je neemt per team van max. 4 personen zelf een opgeladen tablet of smartphone mee, de organisatie voorziet de rest. Om zoveel mogelijk teams de kans te geven deze avond te beleven, wordt dezelfde quiz op meerdere dagen gespeeld. Je kan dus slechts eenmaal deelnemen.

Deuren: 19:15
Start quiz: 20:00

Tickets:

Credits

Eindredactie:
Tine Verhaeghe, Silke Van der Schaeghe

Auteurs:
Ken De Pooter, Tine Verhaeghe, Kim Masselin, Silke Van der Schaeghe, Tim Penninck

Presentatoren:
Tine Verhaeghe, Silke Van der Schaeghe, Tim Penninck

Technische ondersteuning:
Thijs Van der Schaeghe, Mathias Mathieu

Dinsdag 29, woensdag 30 november & donderdag 1 december 2022

Tickets

Type Prijs
Ticket woensdag
30/11/2022 20:00
€ 24,00 Uitverkocht.
Registreer vóór 30/11/2022 16:00.
Te laat
Ticket donderdag
01/12/2022 20:00
€ 24,00 Uitverkocht.
Registreer vóór 01/12/2022 16:00.
Te laat
Ticket dinsdag
29/11/2022 20:00
€ 24,00 Uitverkocht.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Theaterzaal Ledeberg

Het dienstencentrum Ledeberg ligt pal op het Ledebergplein, op anderhalve kilometer van Gent Zuid. Wandel door de poort en ga meteen links de trap op, daar staan wij jou op te wachten.

Met de fiets

Er is een kleine fietsenstalling voor het gebouw.

Met de tram

Gebruik de routeplanner van De Lijn om naar halte Ledebergplein te komen. Het dienstencentrum bevindt zich aan de overkant van het plein.

Met de wagen

Parkeren kan makkelijkst in Parking Ledeberg (Hundelgemsesteenweg 2B, 9050 Gent). Van daar is het 3 minuten stappen naar de theaterzaal. Dubbel parkeren op het Ledeberg plein is niet toegestaan en er worden regelmatig boetes uitgeschreven.

Theaterzaal Ledeberg
Ledebergplein 30
9000 Gent
België

Quizreeks

Themaquiz

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Meer over Themaquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch

Throwback Quiz (voor millennials)

Themaquiz
18 Apr 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Praktisch