Vier mij! Ludieke Quiz - Ludieke Quiz

Ludieke Quiz

Vier mij! Ludieke Quiz

Donderdag 4 mei 2023 - Merelbeke

Quiz mee!💡 Vier mij!🥳

🎉 De Quizfabriek heeft iets te vieren, 4 mei! Zak af naar de brouwerij van De Wilde Brouwers en ervaar hoe een ludieke quiz eraan toe kan gaan. Iedereen weet wel iets, op deze feestelijke quizeditie waar plezier en amusement de hoofdzaak zijn.

🎊 Kennis staat centraal, maar we maken er een feest van! laat je dus niet vangen door jolige puzzels of speelse raadseltjes op deze vrolijke trivia avond.

Vier mee!🥳 Quiz mij!💡

Credits

Eindredactie:
Mathias Mathieu

Auteurs:
Thijs Van der Schaeghe, Ken De Pooter, Tine Verhaeghe, Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Tim Penninck

Presentatoren:
Wietse Heremans, Mathias Mathieu

Muziek:
Gud Nuse

Technische ondersteuning:
Thijs Van der Schaeghe

Donderdag 4 mei 2023

Tickets

Type Prijs Beschikbaar
Ticket
04/05/2023 20:00
€ 24,00 5 Registreer vóór 04/05/2023 18:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

De Wilde Brouwers

Je kan in de brouwerij genieten van biologische (speciaal)bieren in een unieke setting: omgeven door muurschilderingen van kunstenaar Matthieu Ronsse en met uitzicht op de brouwketels. Naast de eigen bieren kan je er regelmatig ook enkele andere brouwsels proeven: specials gerijpt op vat of unieke biertjes gebrouwen voor derden.

De Wilde Brouwers
Hundelgemsesteenweg 310
9820 Merelbeke
België

Quizreeks

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer over Ludieke Quiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch