QuizWitz for Life Stream - QuizWitz Classic

QuizWitz Classic

QuizWitz for Life Stream

Dinsdag 20 december 2016 - Gent

Quiz mee! En dat live in jouw huiskamer en helemaal voor het goede doel! Dit jaar steunen we Memisa in hun missie voor betere toegang tot basisgezondheidszorg voor (kans)armen.

Na ons eerste keiwijze experiment vorig jaar, zijn we helemaal terug voor een tweede editie. Op dinsdag 20 december doen we weer helemaal mee met De Warmste Week en bouwen we een feestje in jouw woonkamer.

We spelen QuizWitz met onze vaste gastheer Ted Witz. Neem je tablet of smartphone bij de hand en misschien beland jij wel op de eerste plaats en win jij een QuizWitz cadeaupakket.

Locatie

Backstay Bar

Backstay Bar
Sint-Pietersnieuwstraat 128
9000 Gent
Belgium

Quizreeks

QuizWitz Classic

Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze doldwaze quiz. Natuurlijk staat kennis centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs bier-proeven.

Meer over QuizWitz Classic

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch