QuizWitz for Life Stream - QuizWitz Classic

QuizWitz Classic

QuizWitz for Life Stream

Dinsdag 20 december 2016, 20:00 - Gent

Quiz mee! En dat live in jouw huiskamer en helemaal voor het goede doel! Dit jaar steunen we Memisa in hun missie voor betere toegang tot basisgezondheidszorg voor (kans)armen.

Na ons eerste keiwijze experiment vorig jaar, zijn we helemaal terug voor een tweede editie. Op dinsdag 20 december doen we weer helemaal mee met De Warmste Week en bouwen we een feestje in jouw woonkamer.

We spelen QuizWitz met onze vaste gastheer Ted Witz. Neem je tablet of smartphone bij de hand en misschien beland jij wel op de eerste plaats en win jij een QuizWitz cadeaupakket.

Locatie

Backstay Bar

Backstay Bar
Sint-Pietersnieuwstraat 128
9000 Gent
Belgium

Quizreeks

QuizWitz Classic

Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze doldwaze quiz. Natuurlijk staat kennis centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs bier-proeven.

Meer over QuizWitz Classic

Meer quizzen

Kom je ook?

Radio Quizfabriek - vol2

Muziekquiz

Een digitale quiz op maat van de muziekliefhebber gespeeld op een tablet of smartphone. Wandel mee doorheen de muziekgeschiedenis. We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Is een quiz doorspekt met muziek wat voor jou? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Meer informatie, Praktisch

Quiziversary Quiz

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer informatie, Praktisch