De Quizbaarheid der Dingen - Ludieke Quiz

Ludieke Quiz

De Quizbaarheid der Dingen

Dinsdag 30 oktober 2018 - Gent

De Quizfabriek is terug van weggeweest!

In deze komische triviaquiz gaan we helemaal los! Centraal staan de ludieke vragen, hersenbrekers, popkennis en fait-divers, al kunnen daarnaast de meer op actie gerichte ploegleden punten vergaren in de doldwaze waaghalzenduels. Deze quiz is voor iedereen, ongeacht of je nu quizervaring hebt of niet.

Credits

Auteurs:
Tine Verhaeghe, Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Jonathan Tanghe

Presentatoren:
Tine Verhaeghe, Wietse Heremans

Competitie: Seizoen 2018-19

Dinsdag 30 oktober 2018

Tickets

Type Prijs Beschikbaar
Vroege Vogel
30/10/2018 20:00
€ 16,00 2 Registreer vóór 16/10/2018 23:59.
Te laat
Standaard
30/10/2018 20:00
€ 18,00 2 Registreer vóór 30/10/2018 12:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Minus One

Minus One is een creatief laboratorium, een jongerencultuurcentrum in haar puberteit. Minus One is een broeikas voor de Gentse jeugd. Je kan Minus One vinden aan het Rabotpark aan de rand van het stadscentrum.

Meer info: www.minus-one.be.

Per fiets

Langs de Opgeëistenlaan (N430) ligt een verhoogd en vrijliggend fietspad ter hoogte van de club. Verderop is er een aanliggend fietspad.

Openbaar vervoer

Neem tram 4 of bus 5, 52, 54 of 85 naar halte Biervlietstraat en wandel voorbij het gerechtsgebouw. Minus One ligt aan het einde van het park. Wandel te trappen af en volg de pijlen.

Minus One
Opgeëistenlaan 455
9000 Gent
Belgium

Quizreeks

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer over Ludieke Quiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch