De Quizbaarheid der Dingen - Ludieke Quiz

Ludieke Quiz

De Quizbaarheid der Dingen

Dinsdag 30 oktober 2018, 20:00 (deuren open: 19:30) - Gent

De Quizfabriek is terug van weggeweest!

In deze komische triviaquiz gaan we helemaal los! Centraal staan de ludieke vragen, hersenbrekers, popkennis en fait-divers, al kunnen daarnaast de meer op actie gerichte ploegleden punten vergaren in de doldwaze waaghalzenduels. Deze quiz is voor iedereen, ongeacht of je nu quizervaring hebt of niet.

Auteurs: Tine Verhaeghe, Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Jonathan Tanghe

Presentatoren: Tine Verhaeghe, Wietse Heremans

Competitie: Seizoen 2018-19

Locatie

Minus One

Minus One is een creatief laboratorium, een jongerencultuurcentrum in haar puberteit. Minus One is een broeikas voor de Gentse jeugd. Je kan Minus One vinden aan het Rabotpark aan de rand van het stadscentrum.

Meer info: www.minus-one.be.

Per fiets

Langs de Opgeëistenlaan (N430) ligt een verhoogd en vrijliggend fietspad ter hoogte van de club. Verderop is er een aanliggend fietspad.

Openbaar vervoer

Neem tram 4 of bus 5, 52, 54 of 85 naar halte Biervlietstraat en wandel voorbij het gerechtsgebouw. Minus One ligt aan het einde van het park. Wandel te trappen af en volg de pijlen.

Minus One
Opgeëistenlaan 455
9000 Gent
Belgium

Quizreeks

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer over Ludieke Quiz