Nederlandstalige muziek quiz - Radio Quizfabriek

Radio Quizfabriek

Nederlandstalige muziek quiz

Zaterdag 30 maart 2019 - Gent

In de Sint-Pietersabdij loopt momenteel de expo Lang leve de muziek over 60 jaar Nederlandstalige muziek; een ideale gelegenheid om uw kennis van ons muzikaal erfgoed even te testen. We zijn deze keer te gast in de historische Sint-Pietersabdij en quizzen in het - voor de gelegenheid ingerichte - muziekcafé.

Deze muziekquiz bespreekt Nederlandstalige muziek. Wil je helemaal voorbereid zijn? In de voormiddag heb je voldoende tijd om de expo te bezoeken. De quiz wordt gespeeld met tablets/ipad/smartphone, zorg er dus voor dat je per team 1 opgeladen tablet/smartphone voorziet.

Credits

Auteurs:
Thijs Van der Schaeghe, Tine Verhaeghe, Paul Van der Schaeghe

Presentatoren:
Thijs Van der Schaeghe, Paul Van der Schaeghe

Competitie: Seizoen 2018-19

Zaterdag 30 maart 2019

Tickets

Type Prijs
Vroege vogel
30/03/2019 14:00
€ 16,00 Registreer vóór 16/03/2019 23:59.
Te laat
Standaard
30/03/2019 14:00
€ 18,00 Registreer vóór 30/03/2019 11:59.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Muziekcafé - Sint-Pietersbadij

Sint-Pietersabdij

Deze voormalige abij ligt op de Blandijnberg.

Over de tentoonstelling

Lang Leve De Muziek is het verhaal van de grote plek die Nederlandstalige populaire muziek de voorbije decennia in ons hart heeft veroverd.

Muziekcafé

In de bar vind je een ruim aanbod aan frisdranken, bieren, wijnen, aperitieven en warme dranken. Geniet ook van ons ruim aanbod aan Gin-tonics. Ze serveren elke dag verse soep en heerlijk gebak van het Gentse Julie’s House.

Muziekcafé - Sint-Pietersbadij
Sint-Pietersplein 9
9000 Gent
België

Quizreeks

Radio Quizfabriek

Niet zomaar een zender, hier luister én kijk je naar onze geheime studio en zal je interactief al je muziekkennis moeten bovenhalen om de avond te beëindigen met de hoogste score. Wandel met ons mee doorheen de muziekgeschiedenis, van Mozart tot Billie Eilish, in deze digitale quiz op maat van de muziekliefhebber.

We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Is een quiz doorspekt met muziek wat voor jou? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Meer over Radio Quizfabriek

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch