QuizWitz: Back to the roots - QuizWitz Classic

QuizWitz Classic

QuizWitz: Back to the roots

Dinsdag 21 november 2017 - Gent

Zet je schrap voor de quiz die jou terug brengt naar de wortelen van de menselijke beschaving, de wortelen in de aarde, de vierkantswortels uit de wiskunde en andere toepassingen. Of gewoon naar de wortelen van jouw tradities.

7 fascinerende kennisrondes van 10 vragen, met tussendoor 6 knotsgekke waaghalzenduels. Bewijs voor eens en altijd dat jij wel degelijk de beste kennis hebt over wortels en wortelen in onze Back to the Roots editie!

Credits

Auteurs:
Ken De Pooter, Tine Verhaeghe, Wietse Heremans

Presentatoren:
Tine Verhaeghe, Wietse Heremans

Competitie: QuizWitz - Seizoen 3

Dinsdag 21 november 2017

Tickets

Type Prijs
Standaard
21/11/2017 20:00
€ 18,00 Registreer vóór 21/11/2017 19:00.
Te laat
Vroege vogel
21/11/2017 20:00
€ 16,00 Registreer vóór 12/11/2017 20:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

NEST

De oude stadsbibliotheek aan de Zuid wordt een bruisend nest, vol creatieve pop-ups, startende bedrijfjes en boeiende evenementen. Kom de bibliotheek langs de hoofdingang binnen en volg de pijlen.

NEST
Graaf Van Vlaanderenplein 40
9000 Gent
Belgium

Quizreeks

QuizWitz Classic

Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze doldwaze quiz. Natuurlijk staat kennis centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs bier-proeven.

Meer over QuizWitz Classic

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch