Wie QUIZT er nu in FEBRUARI?! - QuizWitz Classic

QuizWitz Classic

Wie QUIZT er nu in FEBRUARI?!

Dinsdag 20 februari 2018 - Gent

Wie quizt er nu in februari? Goeie vraag. Want februari, wat voor 'n maand is dat nu eigenlijk? De feesten zijn gedaan en de periode van gezelligheid binnen is grotendeels voorbij. De koude dagen en lange nachten zijn echter nog prominent aanwezig. Komt daar nog bij kijken dat het maandje met haar 28 (of 29) dagen niet zo veel voorstelt. Misschien maar goed ook.

Gelukkig zijn er in februari ook heel wat leuke dingen te beleven. Denk maar aan carnaval, of voor de studenten onder ons het einde van de examenperiode. Én natuurlijk ook De Quizfabriek's nieuwste QuizWitz live editie!

Want wie quizt er nu in februari? Jij, duh!

Credits

Auteurs:
Ken De Pooter, Tine Verhaeghe, Wietse Heremans

Presentatoren:
Tine Verhaeghe, Wietse Heremans

Competitie: QuizWitz - Seizoen 3

Dinsdag 20 februari 2018

Tickets

Type Prijs Beschikbaar
Standaard
20/02/2018 20:30
€ 18,00 1 Registreer vóór 20/02/2018 13:00.
Te laat
Vroege vogel
20/02/2018 20:30
€ 16,00 1 Registreer vóór 06/02/2018 20:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

NEST

De oude stadsbibliotheek aan de Zuid wordt een bruisend nest, vol creatieve pop-ups, startende bedrijfjes en boeiende evenementen. Kom de bibliotheek langs de hoofdingang binnen en volg de pijlen.

NEST
Graaf Van Vlaanderenplein 40
9000 Gent
Belgium

Quizreeks

QuizWitz Classic

Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze doldwaze quiz. Natuurlijk staat kennis centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs bier-proeven.

Meer over QuizWitz Classic

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch