Quiziversary Quiz - Ludieke Quiz

Ludieke Quiz

Quiziversary Quiz

Dinsdag 20 oktober 2020

De Quizfabriek wordt op 20 oktober 2020 exact vijf jaar oud!

Om dat te vieren hebben we een gloednieuwe live gestreamde quiz klaar, die gevolgd en gespeeld kan worden vanop eender welke locatie.

Deze ludieke quiz wordt de belichaming van vijf jaar Quizfabriek, met leuke breinbrekers, interessante weetjes, boeiende feiten en de occasionele aha-erlebnis! Anderhalf uur entertainment gegarandeerd, of je nu een ervaren quizzer of een gelegenheidsspeler bent.

Zoek mensen uit jouw bubbel om een ploegje te vormen (de echte durvers kunnen ook alleen spelen) en schrijf jezelf in. Een inschrijving kost €7 en kan via www.quizfabriek.be/titel/subtitel. Ingeschreven ploegen ontvangen voor aanvang van de quiz een link naar de quiz-stream, die op de computer of tv kan afgespeeld worden. Daarbij krijgen ze ook een unieke code waarmee ze met hun smartphone of tablet kunnen inloggen, om de antwoorden in te geven.

De stream kan je zelf opzetten waar je maar wil, maar zal ook te volgen zijn in café Comic Sans in Gent. Wie wil kan dus met zijn of haar quizbubbel naar daar afzakken om de quiz af te leggen in een gezellig café, in plaats van in de eigen woonkamer.

Livestream evenement! Door de corona-maatregelen hebben we besloten deze quiz enkel via livestream aan te bieden.

Credits

Auteurs:
Ken De Pooter, Tine Verhaeghe, Wietse Heremans, Silke Van der Schaeghe

Presentatoren:
Tine Verhaeghe, Wietse Heremans

Muziek:
Gud Nuse

Dinsdag 20 oktober 2020

Tickets

Type Prijs Beschikbaar
Livestream ticket thuis
20/10/2020 20:00
€ 7,00 926 Registreer vóór 20/10/2020 00:00.
Te laat
Livestream ticket Café Comic Sans
20/10/2020 20:00
€ 7,00 0 Uitverkocht.
Registreer vóór 20/10/2020 00:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Quizreeks

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer over Ludieke Quiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch