Happily Ever After Quiz - Disneyquiz - Geekquiz

Geekquiz

Happily Ever After Quiz - Disneyquiz

Maandag 15 november 2021, 20:00 - Gent

Er was eens, in een zaal hier (niet zo) ver vandaan, een vierkoppig team dat niet afgeschrikt werd door boze stiefproeven en giftige vragen. Zij wisten alles over moedige prinsessen, beestige avonturen, zeemeerminnen met mensenbenen en kikkers die in prinsen veranderen (of was het nu omgekeerd?).

Hakuna matata, we doen een Disneyquiz!

Verwacht jezelf aan een hele reeks vragen en breinbrekers over de geanimeerde en live action Disneyfilms van Sneeuwwitje tot Jungle Cruise. Af en toe maken we een zijsprong naar Walt Disney himself, of willen we iets weten over een andere creatie van de Walt Disney Company, maar de meerderheid van de vragen gaat over de inhoud van de films. De laatste jaren is Disney sterk gegroeid, maar deze avond mag je alles over Pixar, Marvel en Star Wars even vergeten.

Deze quiz wordt digitaal gespeeld, je neemt per team zelf een opgeladen tablet of smartphone mee, de organisatie voorziet de rest. Om zoveel mogelijk teams de kans te geven deze magische avond te beleven, wordt dezelfde quiz op meerdere dagen gespeeld. Je kan dus slechts eenmaal deelnemen.

Jongere Disneyfans in huis? Kom meespelen met onze familie-editie op zondag 14 november!

Tickets: € 24,00 per team (max 4 spelers)
*: UiTPAS kansentarief beschikbaar.

Credits

Eindredactie:
Silke Van der Schaeghe

Auteurs:
Thijs Van der Schaeghe, Ken De Pooter, Tine Verhaeghe, Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Silke Van der Schaeghe, Melanie Deputter

Presentatoren:
Wietse Heremans, Silke Van der Schaeghe

Technische ondersteuning:
Thijs Van der Schaeghe, Toon Kint

15 november 2021, 20:00

Tickets

Type Prijs Beschikbaar
Ticket maandag
15/11/2021 20:00
€ 24,00 5 Inschrijven
Ticket dinsdag
16/11/2021 20:00
€ 24,00 22 Inschrijven

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Theaterzaal Ledeberg

Het dienstencentrum Ledeberg ligt pal op het Ledebergplein, op anderhalve kilometer van Gent Zuid.

Met de tram

Neem tram 4 naar Ledeberg stelplaats en stap af aan het Ledebergplein.

Theaterzaal Ledeberg
Ledebergplein 30
9000 Gent
België

Quizreeks

Geekquiz

Ben jij de grootste fandom-kenner? Los vragen op over Avengers en Sailor Moon tot Zelda, Harry Potter en Doctor Who. Speel mee met onze digitale geekquiz en kroon jezelf tot de allergrootste geek! De quiz wordt op tablets/smartphones gespeeld.

Meer over Geekquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch

Happily Ever After Quiz - Disney familiequiz

Geekquiz
14 Nov 14:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Ben jij de grootste fandom-kenner? Los vragen op over Avengers en Sailor Moon tot Zelda, Harry Potter en Doctor Who. Speel mee met onze digitale geekquiz en kroon jezelf tot de allergrootste geek! De quiz wordt op tablets/smartphones gespeeld.

Praktisch