Themaquiz

Wat kan je verwachten?

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Volgende quiz

Happily Ever After Quiz - Disneyquiz

Er was eens, in een zaal hier (niet zo) ver vandaan, een vierkoppig team dat niet afgeschrikt werd door boze stiefproeven en giftige vragen. Zij wisten alles over moedige prinsessen, beestige avonturen, zeemeerminnen met mensenbenen en kikkers die in prinsen veranderen (of was het nu omgekeerd?).

Hakuna matata, we doen een Disneyquiz!

Verwacht jezelf aan een hele reeks vragen en breinbrekers over de geanimeerde en live action Disneyfilms van Sneeuwwitje tot Jungle Cruise. Af en toe maken we een zijsprong naar Walt Disney himself, of willen we iets weten over een andere creatie van de Walt Disney Company, maar de meerderheid van de vragen gaat over de inhoud van de films. De laatste jaren is Disney sterk gegroeid, maar deze avond mag je alles over Pixar, Marvel en Star Wars even vergeten.

Deze quiz wordt digitaal gespeeld, je neemt per team zelf een opgeladen tablet of smartphone mee, de organisatie voorziet de rest. Om zoveel mogelijk teams de kans te geven deze magische avond te beleven, wordt dezelfde quiz op meerdere dagen gespeeld. Je kan dus slechts eenmaal deelnemen.

In lijn met de recent ingevoerde maatregelen is een Covid Safe Ticket voor dit evenement vereist.

Meer informatie Inschrijven

Meer informatie

Themaquiz

Teams

We spelen met maximaal 4 spelers per team.

Entertainment

De quizfabriek organiseert elk jaar een aantal QuizWitz quizzes waarbij zowel nadruk wordt gelegd op kennis als op entertainment. Onze quizzes zijn dan ook wat minder traditioneel. Verwacht je een klassieke pen-en-papier quiz? Sla deze dan liever over.

Smart devices

Antwoorden op de quizzes van QuizWitz gebeurt met een tablet of een smartphone. Breng daarom steeds minstens één opgeladen smart device (tablet, iPad of smart phone) per team mee. Wij voorzien een WiFi-netwerk waarop je kan verbinden om mee te spelen. Laptops zijn niet toegestaan.

Bij aankomst krijg je de code die je nodig hebt om jouw smart device te verbinden met het spel.

Puntentelling

Per vraag kunner er 1000 punten verdiend worden. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je verdient. In multiple-choice vragen verlies je per milliseconden punten, terwijl bij open vragen in schalen van 200 punten wordt gewerkt.

Prijzen

Amuseren is het belangrijkste, maar als je goed presteert maak je ook kans op toffe prijzen.

Op tijd naar bed

Doordat we geen tijd verliezen met antwoordenbladen ophalen of verbeteren, kunnen we de quiz meestal rond 23u/23u30 afronden. Vergis je echter niet, op die tijd vuren we een 130-tal vragen op je af. Er is 1 pauze voorzien.

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

8

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

101

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

2171

Teams

Spelers icoon

8684

Spelers