Themaquiz

Wat kan je verwachten?

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Volgende quiz

Belgium's biggest GEEK QUIZ: Smart and Smarter

WANNEER DIT EVENT NIET KAN DOORGAAN DOOR DE DAN GELDENDE CORONAMAATREGELEN VOORZIEN WIJ EEN INTEGRALE TERUGBETALING VAN DE TICKETPRIJS

Wat zeggen Daleks voor ze iemand gaan uitroeien? Welke superheld vecht met hun magische ring tijdens de helderste dagen en de donkerste nachten? Wat is een Tiefling juist? Aan welk soort fruit is de Shinigami Ryuk verslaafd? Wat zijn de voornamen van de twee Winchester broers? En in welk continent bevinden Skyrim, Hammerfell en Morrowind zich juist? *

Vormen deze vragen voor jou geen enkel probleem? Laat zien dat jij de allerslimste geek bent in Belgiës grootste geek quiz ooit! Verwacht jezelf aan een hele reeks vragen en breinbrekers waarbij films, comics, anime, games en alles geeky de revue passeert. Antwoorden doe je, in een team van vier personen, met een zelf meegebrachte tablet of smartphone. (Geen gedoe dus met papieren ophalen en ellenlang wachten tot er verbeterd is.) Om zoveel mogelijk teams de kans te geven deze magische avond te beleven, wordt dezelfde quiz op meerdere dagen gespeeld. Je kan dus slechts eenmaal deelnemen.

Wees maar zeker, op deze ludieke quiz word je als geek SMART and SMARTER!

* - Exterminate! - Green Lantern - Een speelbaar ras in Dungeons & Dragons - Appels - Sam en Dean - Tamriel

Meer informatie Inschrijven

Meer informatie

Themaquiz

Teams

We spelen met maximaal 4 spelers per team.

Entertainment

De quizfabriek organiseert elk jaar een aantal QuizWitz quizzes waarbij zowel nadruk wordt gelegd op kennis als op entertainment. Onze quizzes zijn dan ook wat minder traditioneel. Verwacht je een klassieke pen-en-papier quiz? Sla deze dan liever over.

Smart devices

Antwoorden op de quizzes van QuizWitz gebeurt met een tablet of een smartphone. Breng daarom steeds minstens één opgeladen smart device (tablet, iPad of smart phone) per team mee. Wij voorzien een WiFi-netwerk waarop je kan verbinden om mee te spelen. Laptops zijn niet toegestaan.

Bij aankomst krijg je de code die je nodig hebt om jouw smart device te verbinden met het spel.

Puntentelling

Per vraag kunner er 1000 punten verdiend worden. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je verdient. In multiple-choice vragen verlies je per milliseconden punten, terwijl bij open vragen in schalen van 200 punten wordt gewerkt.

Prijzen

Amuseren is het belangrijkste, maar als je goed presteert maak je ook kans op toffe prijzen.

Op tijd naar bed

Doordat we geen tijd verliezen met antwoordenbladen ophalen of verbeteren, kunnen we de quiz meestal rond 23u/23u30 afronden. Vergis je echter niet, op die tijd vuren we een 130-tal vragen op je af. Er is 1 pauze voorzien.

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

8

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

102

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

2177

Teams

Spelers icoon

8708

Spelers