Themaquiz

Wat kan je verwachten?

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Volgende quiz

Harry Potter Quiz: Editie van Wederkeer

⚡ Potterheads, muggleborns, quidditch-players en deatheaters allerhande, verschijnsel allen op deze magische avond!

✨ Keer terug naar Zweinstein op de Harry Potter-quiz: Editie van Wederkeer! Een ludieke en amusante quiz die volledig in het teken van de avonturen van Harry Potter staat. Bereid je voor op een magische ervaring waar iedereen wel wat weet, maar alleen de allergrootste Potternerds het midden van het magische trivia-doolhof bereiken en met de felbegeerde trofee naar huis gaan.

De vragen op deze quiz komen uit en gaan over de zeven Harry Potter boeken en de acht films. Dat in tegenstelling tot de eerste editie van de Harry Potter-quiz en de digitaal gestreamde Viavia Editie, waar je vragen kon verwachten die sloegen op de hele Wizarding World die J.K. Rowling geschapen heeft.

🌟 Wie is het personage Winky? Hoe heet de nonkel van Voldemort? Hoe zag de boeman van Hermelien er weer uit? En Bill Wemel, wat doet die als job? Vormen die vragen geen uitdaging voor jou? Schrijf je dan als de vorm van Harry's litteken in voor één van de twee quizdagen.

💫 Deze quiz wordt gebracht in samenwerking met Road to Rowling. Zij zijn op missie om een exemplaar van Harry Potter and the Philosopher's Stone te laten signeren door 107 acteurs uit de films, waarbij de 108e handtekening tenslotte voor rekening van J.K. Rowling is. Wanneer alle handtekeningen compleet zijn zullen ze dit boek veilen ten voordele van Make a Wish. Dit boek bevat ondertussen 59 handtekeningen en zal te bekijken zijn op de quiz zelf.

Meer informatie Inschrijven

Meer informatie

Themaquiz

Teams

We spelen met maximaal 4 spelers per team.

Entertainment

De quizfabriek organiseert elk jaar een aantal QuizWitz quizzes waarbij zowel nadruk wordt gelegd op kennis als op entertainment. Onze quizzes zijn dan ook wat minder traditioneel. Verwacht je een klassieke pen-en-papier quiz? Sla deze dan liever over.

Smart devices

Antwoorden op de quizzes van QuizWitz gebeurt met een tablet of een smartphone. Breng daarom steeds minstens één opgeladen smart device (tablet, iPad of smart phone) per team mee. Wij voorzien een WiFi-netwerk waarop je kan verbinden om mee te spelen. Laptops zijn niet toegestaan.

Bij aankomst krijg je de code die je nodig hebt om jouw smart device te verbinden met het spel.

Puntentelling

Per vraag kunner er 1000 punten verdiend worden. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je verdient. In multiple-choice vragen verlies je per milliseconden punten, terwijl bij open vragen in schalen van 200 punten wordt gewerkt.

Prijzen

Amuseren is het belangrijkste, maar als je goed presteert maak je ook kans op toffe prijzen.

Op tijd naar bed

Doordat we geen tijd verliezen met antwoordenbladen ophalen of verbeteren, kunnen we de quiz meestal rond 23u/23u30 afronden. Vergis je echter niet, op die tijd vuren we een 130-tal vragen op je af. Er is 1 pauze voorzien.

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

8

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

101

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

2171

Teams

Spelers icoon

8684

Spelers