Radio Quizfabriek - vol3 - Muziekquiz

Muziekquiz

Radio Quizfabriek - vol3

donderdag 21 april 2022 - Gent

We zijn helemaal terug, baby! De werkstraf van onze DJs zit erop en dankzij de erfenis van bompa Marcel (RIP) hebben we een nieuwe zendmast kunnen kopen. Binnenkort kunnen we dus weer vollenbak zenden en voor de gelegenheid maken we er een live uitzending van. Allen welkom! (Behalve medewerkers van het BIPT en de popo.)

Om te vermijden dat de flikken onze zendmast al tijdens de eerste uitzending weer in beslag nemen zijn datum en locatie geheim. Inschrijven wordt dan wel even puzzelen, maar dat kan geen probleem zijn voor een echte Radio Quizfabriek fan. De uitzending gaat door op [het tweede album van Adele] / [album van BLØF dat in 2009 uitkwam]. De uitzending zal plaatsvinden in de theaterzaal van het dienstencentrum [achternaam van de Amerikaanse zangers die in 2018 een hit had met het nummer 'Ex'] + [Nederlandse vertaling van het tweede woord in de songtitel van Neil Youngs iconische 'Sugar Mountain']. En het begint om 20:00 stipt.

We mikken bij deze muziekquiz op een toegankelijk niveau met hier en daar een kuitenbijter, maar we willen er vooral een ontzettend leuke avond van maken. Stem dus zeker af op Radio Quizfabriek en schrijf je bliksemsnel in voor onze muziekquiz.

Credits

Eindredactie:
Tine Verhaeghe

Auteurs:
Thijs Van der Schaeghe, Tine Verhaeghe, Silke Van der Schaeghe, Tim Penninck, Marthe Depessemier

Presentatoren:
Tine Verhaeghe, Wietse Heremans

Technische ondersteuning:
Thijs Van der Schaeghe, Mathias Mathieu

donderdag 21 april 2022

Tickets

Type Prijs
Ticket Donderdag
21/04/2022 20:00
€ 24,00 Registreer vóór 21/04/2022 18:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Theaterzaal Ledeberg

Het dienstencentrum Ledeberg ligt pal op het Ledebergplein, op anderhalve kilometer van Gent Zuid. Wandel door de poort en ga meteen links de trap op, daar staan wij jou op te wachten.

Met de tram

Neem tram 4 naar Ledeberg stelplaats en stap af aan het Ledebergplein.

Met de wagen

Parkeren in Ledeberg is geen sinecure, kom daarom zoveel mogelijk met fiets of openbaar vervoer. Toch geen andere mogelijkheid? Kom dan zeker vroeg genoeg om nog een plekje te kunnen bemachtigen.

Theaterzaal Ledeberg
Ledebergplein 30
9000 Gent
België

Quizreeks

Muziekquiz

Een digitale quiz op maat van de muziekliefhebber gespeeld op een tablet of smartphone. Wandel mee doorheen de muziekgeschiedenis. We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Is een quiz doorspekt met muziek wat voor jou? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Meer over Muziekquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch