Radio Quizfabriek

Wat kan je verwachten?

Niet zomaar een zender, hier luister én kijk je naar onze geheime studio en zal je interactief al je muziekkennis moeten bovenhalen om de avond te beëindigen met de hoogste score. Wandel met ons mee doorheen de muziekgeschiedenis, van Mozart tot Billie Eilish, in deze digitale quiz op maat van de muziekliefhebber.

We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Is een quiz doorspekt met muziek wat voor jou? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Volgende quiz

Radio Quizfabriek - vol3

We zijn helemaal terug, baby! De werkstraf van onze DJs zit erop en dankzij de erfenis van bompa Marcel (RIP) hebben we een nieuwe zendmast kunnen kopen. Binnenkort kunnen we dus weer vollenbak zenden en voor de gelegenheid maken we er een live uitzending van. Allen welkom! (Behalve medewerkers van het BIPT en de popo.)

Om te vermijden dat de flikken onze zendmast al tijdens de eerste uitzending weer in beslag nemen zijn datum en locatie geheim. Inschrijven wordt dan wel even puzzelen, maar dat kan geen probleem zijn voor een echte Radio Quizfabriek fan. De uitzending gaat door op [het tweede album van Adele] / [album van BLØF dat in 2009 uitkwam]. De uitzending zal plaatsvinden in de theaterzaal van het dienstencentrum [achternaam van de Amerikaanse zangers die in 2018 een hit had met het nummer 'Ex'] + [Nederlandse vertaling van het tweede woord in de songtitel van Neil Youngs iconische 'Sugar Mountain']. En het begint om 20:00 stipt.

We mikken bij deze muziekquiz op een toegankelijk niveau met hier en daar een kuitenbijter, maar we willen er vooral een ontzettend leuke avond van maken. Stem dus zeker af op Radio Quizfabriek en schrijf je bliksemsnel in voor onze muziekquiz.

Meer informatie Inschrijven

Meer informatie

Radio Quizfabriek

Over de quizreeks

Onze muziekquizzen zitten bomvol interessante feitjes, geluidsfragmenten en filmpjes. Samen slenteren we ongeveer drie uur lang door de muziekgeschiedenis. Je hoeft geen doorwinterde quizzer te zijn, als je maar van muziek houdt!

Smart devices

Antwoorden op de quizzes van QuizWitz gebeurt met een tablet of een smartphone. Breng daarom steeds minstens één opgeladen smart device (tablet, iPad of smart phone) per team mee. Wij voorzien een WiFi-netwerk waarop je kan verbinden om mee te spelen. Laptops zijn niet toegestaan.

Bij aankomst krijg je de code die je nodig hebt om jouw smart device te verbinden met het spel.

Puntentelling

Per vraag kunner er 1000 punten verdiend worden. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je verdient. In multiple-choice vragen verlies je per milliseconden punten, terwijl bij open vragen in schalen van 200 punten wordt gewerkt.

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

8

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

101

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

2171

Teams

Spelers icoon

8684

Spelers