Barvatars Quirky Quiz - Pubquiz

Pubquiz

Barvatars Quirky Quiz

Vrijdag 29 april 2022 - Gent

Een wervelende avond vol breinbrekende vragen en interessante weetjes. De ideale manier om met je vrienden het weekend in te zetten!

Vrijdag 29 april 2022

Tickets

Type Prijs Beschikbaar
Ticket Barvatars Quirky Quiz
29/04/2022 20:00
€ 24,00 2 Registreer vóór 29/04/2022 16:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Barvatar

Barvatar combineert het plezier van eten, drinken & games met een ongezien aanbod van fun, events, competities en opleidingen. Welkom bij Barvatar: dé hotspot rond gamers lifestyle & esports.

Barvatar
Woodrow Wilsonplein 4 Bus 272
9000 Gent
België

Quizreeks

Pubquiz

De Quizfabriek komt naar je toe! Altijd al eens willen quizzen in jouw favoriete café? Grijp dan nu je kans, want wij komen naar een café in jouw buurt. Een wervelende avond vol breinbrekende vragen en interessante weetjes, zoals je van ons gewend bent, maar dan gezellig op café. Laad ook zeker snel je tablet of smartphone op, want antwoorden doe je zoals altijd digitaal.

Zelf een Quizfabriek quiz in jouw café? Stuur een mailtje naar [email protected] en we bekijken de mogelijkheden.

Meer over Pubquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch

Throwback Quiz (voor millennials)

Themaquiz
18 Apr 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Praktisch