Missy Sippy's Magical Mystery MUZIEKQUIZ - Pubquiz

Pubquiz

Missy Sippy's Magical Mystery MUZIEKQUIZ

Maandag 24 oktober 2022 - Gent

🎶 Haast je, voor de Magical Mystery Muziekquiz! Deze kant op! 🎵
🎵 En dat is een uitnodiging, om een plaats te reserveren 🎶
🎶 De Magical Mystery Muziekquiz wacht om je mee te nemen! 🎵
🎵 We hebben alles wat je nodig hebt, tevredenheid gegarandeerd 🎶

🎙 De Quizfabriek presenteert: Missy Sippy's Magical Mystery Muziekquiz! Een breinbrekende avond gevuld met muzikanten, symfoniën, deuntjes, octaven, composities, orkesten en melodieën.

💃🕺 Werkelijk alle genres passeren de revue op deze ludieke muziekquiz waar amusement centraal staat en iedereen wel iets weet.

Tickets: per team (max 4 spelers)

Credits

Eindredactie:
Wietse Heremans

Auteurs:
Wietse Heremans, Marthe Depessemier

Presentatoren:
Wietse Heremans

Maandag 24 oktober 2022

Tickets

Type Prijs
Ticket maandag
24/10/2022 20:00
€ 24,00 Uitverkocht.
Registreer vóór 24/10/2022 16:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Missy Sippy

In het historische hart van Gent schuilt een eigentijdse juke joint achter een eeuwenoude gevel, Missy Sippy Blues & Roots Club.

Het old-fashioned interieur met imposante foto’s en knusse salonelementen ademt het elan van een gezellig bluescafé van de 21e eeuw uit.

Je kunt het vinden in Klein Turkije op nummer 16. Dat is het straatje gelegen tussen de Korenmarkt en de Stadshal, naast de Sint-Niklaaskerk. Jouw New Orleans aan de Leie. “Missy Sippy, the place you call home!”

Missy Sippy
Klein Turkije 16
9000 Gent
België

Quizreeks

Pubquiz

De Quizfabriek komt naar je toe! Altijd al eens willen quizzen in jouw favoriete café? Grijp dan nu je kans, want wij komen naar een café in jouw buurt. Een wervelende avond vol breinbrekende vragen en interessante weetjes, zoals je van ons gewend bent, maar dan gezellig op café. Laad ook zeker snel je tablet of smartphone op, want antwoorden doe je zoals altijd digitaal.

Zelf een Quizfabriek quiz in jouw café? Stuur een mailtje naar [email protected] en we bekijken de mogelijkheden.

Meer over Pubquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch

Throwback Quiz (voor millennials)

Themaquiz
18 Apr 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Praktisch