De Wilde Brouwers' Wilde Quiz - Pubquiz

Pubquiz

De Wilde Brouwers' Wilde Quiz

Woensdag 7 december 2022 - Merelbeke

💡 De Quizfabriek staat gekend voor hun unieke quizzen: geen saaie aframmeling van feiten maar een interactieve, dynamische avond waar plezier centraal staat en iedereen wel iets weet.

🍻 De Wilde Brouwers zijn gekend voor hun innoverende brouwtechnieken: geen saaie pils maar smaakvolle, eigenzinnige bieren met allen een eigen, unieke toets. Een tripel met kweepeer of een bier gebrouwen met oud brood in plaats van gist zijn maar enkelen van de dranken uit hun assortiment.

🤝 Deze twee pioniers in hun genre slaan de handen in elkaar: in de sfeervolle setting van de brouwerij van De Wilde Brouwers kan je genieten van deze biertjes, terwijl De Quizfabriek plezierige breinbrekers, ludieke vragen en uitdagende enigma's op je afvuurt!

Tickets: per team (max 4 spelers)

Credits

Eindredactie:
Wietse Heremans

Auteurs:
Wietse Heremans, Tim Penninck, Marthe Depessemier

Presentatoren:
Wietse Heremans

Woensdag 7 december 2022

Tickets

Type Prijs
Standaardticket
07/12/2022 20:00
€ 24,00 Uitverkocht.
Registreer vóór 07/12/2022 15:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

De Wilde Brouwers

Je kan in de brouwerij genieten van biologische (speciaal)bieren in een unieke setting: omgeven door muurschilderingen van kunstenaar Matthieu Ronsse en met uitzicht op de brouwketels. Naast de eigen bieren kan je er regelmatig ook enkele andere brouwsels proeven: specials gerijpt op vat of unieke biertjes gebrouwen voor derden.

De Wilde Brouwers
Hundelgemsesteenweg 310
9820 Merelbeke
België

Quizreeks

Pubquiz

De Quizfabriek komt naar je toe! Altijd al eens willen quizzen in jouw favoriete café? Grijp dan nu je kans, want wij komen naar een café in jouw buurt. Een wervelende avond vol breinbrekende vragen en interessante weetjes, zoals je van ons gewend bent, maar dan gezellig op café. Laad ook zeker snel je tablet of smartphone op, want antwoorden doe je zoals altijd digitaal.

Zelf een Quizfabriek quiz in jouw café? Stuur een mailtje naar [email protected] en we bekijken de mogelijkheden.

Meer over Pubquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch

Throwback Quiz (voor millennials)

Themaquiz
18 Apr 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Praktisch