Pubquiz

Wat kan je verwachten?

De Quizfabriek komt naar je toe! Altijd al eens willen quizzen in jouw favoriete café? Grijp dan nu je kans, want wij komen naar een café in jouw buurt. Een wervelende avond vol breinbrekende vragen en interessante weetjes, zoals je van ons gewend bent, maar dan gezellig op café. Laad ook zeker snel je tablet of smartphone op, want antwoorden doe je zoals altijd digitaal.

Zelf een Quizfabriek quiz in jouw café? Stuur een mailtje naar [email protected] en we bekijken de mogelijkheden.

Volgende quiz

De Wilde Brouwers' Wilde Quiz

💡 De Quizfabriek staat gekend voor hun unieke quizzen: geen saaie aframmeling van feiten maar een interactieve, dynamische avond waar plezier centraal staat en iedereen wel iets weet.

🍻 De Wilde Brouwers zijn gekend voor hun innoverende brouwtechnieken: geen saaie pils maar smaakvolle, eigenzinnige bieren met allen een eigen, unieke toets. Een tripel met kweepeer of een bier gebrouwen met oud brood in plaats van gist zijn maar enkelen van de dranken uit hun assortiment.

🤝 Deze twee pioniers in hun genre slaan de handen in elkaar: in de sfeervolle setting van de brouwerij van De Wilde Brouwers kan je genieten van deze biertjes, terwijl De Quizfabriek plezierige breinbrekers, ludieke vragen en uitdagende enigma's op je afvuurt!

Meer informatie Inschrijven

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

8

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

101

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

2171

Teams

Spelers icoon

8684

Spelers