Harry Potter Quiz: Editie van Wederkeer - Themaquiz

Themaquiz

Harry Potter Quiz: Editie van Wederkeer

Vrijdag 1 & zaterdag 2 december 2023 - Gent

⚡ Potterheads, muggleborns, quidditch-players en deatheaters allerhande, verschijnsel allen op deze magische avond!

✨ Keer terug naar Zweinstein op de Harry Potter-quiz: Editie van Wederkeer! Een ludieke en amusante quiz die volledig in het teken van de avonturen van Harry Potter staat. Bereid je voor op een magische ervaring waar iedereen wel wat weet, maar alleen de allergrootste Potternerds het midden van het magische trivia-doolhof bereiken en met de felbegeerde trofee naar huis gaan.

De vragen op deze quiz komen uit en gaan over de zeven Harry Potter boeken en de acht films. Dat in tegenstelling tot de eerste editie van de Harry Potter-quiz en de digitaal gestreamde Viavia Editie, waar je vragen kon verwachten die sloegen op de hele Wizarding World die J.K. Rowling geschapen heeft.

🌟 Wie is het personage Winky? Hoe heet de nonkel van Voldemort? Hoe zag de boeman van Hermelien er weer uit? En Bill Wemel, wat doet die als job? Vormen die vragen geen uitdaging voor jou? Schrijf je dan als de vorm van Harry's litteken in voor één van de twee quizdagen.

💫 Deze quiz wordt gebracht in samenwerking met Road to Rowling. Zij zijn op missie om een exemplaar van Harry Potter and the Philosopher's Stone te laten signeren door 107 acteurs uit de films, waarbij de 108e handtekening tenslotte voor rekening van J.K. Rowling is. Wanneer alle handtekeningen compleet zijn zullen ze dit boek veilen ten voordele van Make a Wish. Dit boek bevat ondertussen 59 handtekeningen en zal te bekijken zijn op de quiz zelf.

Tickets: per team (max 4 spelers)

Credits

Eindredactie:
Wietse Heremans

Auteurs:
Wietse Heremans, Kim Masselin

Presentatoren:
Wietse Heremans, Kim Masselin

Technische ondersteuning:
Thijs Van der Schaeghe

Vrijdag 1 & zaterdag 2 december 2023

Tickets

Type Prijs
Standaard groepsticket
01/12/2023 20:00
€ 24,00 Uitverkocht.
Registreer vóór 01/12/2023 12:00.
Te laat
Standaard groepsticket
02/12/2023 20:00
€ 24,00 Nog 1 beschikbaar.
Registreer vóór 02/12/2023 19:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Theaterzaal Ledeberg

Het dienstencentrum Ledeberg ligt pal op het Ledebergplein, op anderhalve kilometer van Gent Zuid. Wandel door de poort en ga meteen links de trap op, daar staan wij jou op te wachten.

Met de fiets

Er is een kleine fietsenstalling voor het gebouw.

Met de tram

Gebruik de routeplanner van De Lijn om naar halte Ledebergplein te komen. Het dienstencentrum bevindt zich aan de overkant van het plein.

Met de wagen

Parkeren kan makkelijkst in Parking Ledeberg (Hundelgemsesteenweg 2B, 9050 Gent). Van daar is het 3 minuten stappen naar de theaterzaal. Dubbel parkeren op het Ledeberg plein is niet toegestaan en er worden regelmatig boetes uitgeschreven.

Theaterzaal Ledeberg
Ledebergplein 30
9000 Gent
België

Quizreeks

Themaquiz

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Meer over Themaquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch

Throwback Quiz (voor millennials)

Themaquiz
18 Apr 20:00 - Theaterzaal Ledeberg, Gent

Specifieke themaquizzen voor de allergrootste kenners. Van een film- of geekquiz tot een quizzige Harry Potteravond, je vindt het allemaal terug in ons aanbod!

Praktisch