Muziekquiz

Wat kan je verwachten?

Een digitale quiz op maat van de muziekliefhebber gespeeld op een tablet of smartphone. Wandel mee doorheen de muziekgeschiedenis. We staan stil bij de grootste gebeurtenissen, de mooiste momenten, maar ook de leukste merkwaardigheden. Is een quiz doorspekt met muziek wat voor jou? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Volgende quiz

Radio Quizfabriek - vol3

We zijn helemaal terug, baby! De werkstraf van onze DJs zit erop en dankzij de erfenis van bompa Marcel (RIP) hebben we een nieuwe zendmast kunnen kopen. Binnenkort kunnen we dus weer vollenbak zenden en voor de gelegenheid maken we er een live uitzending van. Allen welkom! (Behalve medewerkers van het BIPT en de popo.)

Om te vermijden dat de flikken onze zendmast al tijdens de eerste uitzending weer in beslag nemen zijn datum en locatie geheim. Inschrijven wordt dan wel even puzzelen, maar dat kan geen probleem zijn voor een echte Radio Quizfabriek fan. De uitzending gaat door op [het tweede album van Adele] / [album van BLØF dat in 2009 uitkwam]. De uitzending zal plaatsvinden in de theaterzaal van het dienstencentrum [achternaam van de Amerikaanse zangers die in 2018 een hit had met het nummer 'Ex'] + [Nederlandse vertaling van het tweede woord in de songtitel van Neil Youngs iconische 'Sugar Mountain']. En het begint om 20:00 stipt.

We mikken bij deze muziekquiz op een toegankelijk niveau met hier en daar een kuitenbijter, maar we willen er vooral een ontzettend leuke avond van maken. Stem dus zeker af op Radio Quizfabriek en schrijf je bliksemsnel in voor onze muziekquiz.

Meer informatie Inschrijven

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

6

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

57

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

1627

Teams

Spelers icoon

6508

Spelers