Quiztoberfest - Antwerpen - Ludieke Quiz

Ludieke Quiz

Quiztoberfest - Antwerpen

Woensdag 23 oktober 2019, 20:00 (deuren open: 19:30) - Antwerpen

"We zingen humpa humpa humpa tetere, tetere, tetere." Dit jaar trekken we - mentaal - met de hele quiz naar München, ruim op tijd om de Oktoberfeesten mee te maken. Zingen, dansen, drinken, polonaise ... maar eigenlijk vooral quizzen.

Quiztoberfest is een toegankelijke, ludieke algemene-kennisquiz. De liefhebbers van schuimend blond gerstenat zullen zeker aan hun trekken komen, al is het thema 'oktoberfest' enkel ter ondersteuning van het ludieke karakter. Naast sloten pils (en streekbieren, zoete soda's of gewoon een watertje) kan je jezelf verwachten aan een cascade van plezante quizvragen en toffe breinbrekers.

Deze quiz wordt op verschillende locaties hernomen. Het is uiteraard niet de bedoeling dezelfde quiz meerdere keren te spelen of antwoorden door te geven.

Auteurs: Tine Verhaeghe, Wietse Heremans, Mathias Mathieu, Silke Van der Schaeghe

Presentatoren: Ken De Pooter, Kim Masselin

Muziek: Gud Nuse

Competitie: Seizoen 2019-20

Locatie

Brouwerij Seef

Een biertuin en restaurant vol heerlijkheden. Een plek om te genieten van unieke biertjes, eersteklas eten in een ontspannen sfeer. Eigenwijs, rauw en authentiek. Typisch Antwerps dus, net als de bieren die we hier brouwen. En nu ook om te quizzen!

Openbaar vervoer

Tram 7 en 70, vervolgens 5 minuten lopen Halte Antwerpen Cadix

Auto

In de omgeving is genoeg parkeergelegenheid.

Honden niet toegestaan

Wij zijn grote hondenliefhebbers, en in de biergarten zijn de viervoeters meer dan welkom. In de taproom en bistro binnen - temidden van de brouwerij - zijn honden helaas niet toegelaten omwille van regelgeving van FAVV (voedselveiligheid). Ook voor blindengeleide honden kan helaas geen uitzondering gemaakt worden.

Brouwerij Seef
Indiëstraat 21
2000 Antwerpen
België

Quizreeks

Ludieke Quiz

Het traditionele Quizfabriek-recept: uitdagende breinbrekers afgewisseld met spannende waaghalzenduels. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee aan deze amusante interactieve quiz. Kennis staat centraal, maar laat je niet vangen door een ronde armworstelen, retoriek of zelfs een bierproeverij.

Meer over Ludieke Quiz