Quizpakket

Wat kan je verwachten?

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Volgende quiz

Reis rond de wereld in 80 vragen

Deze Quizfabriek ervaring beleef je waar en wanneer je wil. Bij je thuis bijvoorbeeld, of speel eens een quiz op reis. Phileas Fogg en Passepartout geven het goede voorbeeld en nemen je mee op een avontuurlijke reis rond de wereld. Dat proberen ze in 80 vragen klaar te spelen. In deze leuke quiz voor de hele familie komen diverse onderwerpen aan bod, sport en spel, wetenschap en technologie, film en muziek, en nog veel meer. Wie is de globetrotter onder jouw vrienden of familie? Wie wint deze reis rond de wereld in 80 vragen?

De quiz duurt zo’n 75 minuten. Je kan kiezen met hoeveel spelers je de quiz wilt spelen.

Deze quiz speel je met behulp van het Quizwitz platform. Wil je even testen hoe dat in zijn werk gaat? Speel onze korte halloweenquiz om te kijken hoe dat gaat.

Na aankoop is de quiz nog niet geactiveerd. Eenmaal geactiveerd via de 'activatie' knop kan je het quizpakket gedurende 72u onbeperkt spelen met het aantal spelers dat je hebt gekozen. De link om de quiz te activeren en te starten vind je - na betaling - in je mailbox.

Meer informatie Bestellen

Meer informatie

Quizpakket

Dit is een Quizfabriek quizpakket om samen met vrienden en familie te spelen. Je kan het spel opstarten wanneer je wilt; op kerst avond, op oudejaar, voor de soep, na de patatten of er tussenin. Via een online meeting, of gezellig in de living met je bubbel.

Dit is De Quizfabriek


Jaren actief icoon

8

Jaar actief

Aantal quizzen icoon

102

Quizzes

Geregistreerde groepen icoon

2177

Teams

Spelers icoon

8708

Spelers