Belgium's biggest GEEK QUIZ: Smart and Smarter - Geekquiz

Geekquiz

Belgium's biggest GEEK QUIZ: Smart and Smarter

Dinsdag 22 & woensdag 23 februari 2022 - Gent

WANNEER DIT EVENT NIET KAN DOORGAAN DOOR DE DAN GELDENDE CORONAMAATREGELEN VOORZIEN WIJ EEN INTEGRALE TERUGBETALING VAN DE TICKETPRIJS

Wat zeggen Daleks voor ze iemand gaan uitroeien? Welke superheld vecht met hun magische ring tijdens de helderste dagen en de donkerste nachten? Wat is een Tiefling juist? Aan welk soort fruit is de Shinigami Ryuk verslaafd? Wat zijn de voornamen van de twee Winchester broers? En in welk continent bevinden Skyrim, Hammerfell en Morrowind zich juist? *

Vormen deze vragen voor jou geen enkel probleem? Laat zien dat jij de allerslimste geek bent in Belgiës grootste geek quiz ooit! Verwacht jezelf aan een hele reeks vragen en breinbrekers waarbij films, comics, anime, games en alles geeky de revue passeert. Antwoorden doe je, in een team van vier personen, met een zelf meegebrachte tablet of smartphone. (Geen gedoe dus met papieren ophalen en ellenlang wachten tot er verbeterd is.) Om zoveel mogelijk teams de kans te geven deze magische avond te beleven, wordt dezelfde quiz op meerdere dagen gespeeld. Je kan dus slechts eenmaal deelnemen.

Wees maar zeker, op deze ludieke quiz word je als geek SMART and SMARTER!

* - Exterminate! - Green Lantern - Een speelbaar ras in Dungeons & Dragons - Appels - Sam en Dean - Tamriel

Credits

Eindredactie:
Wietse Heremans

Auteurs:
Ken De Pooter, Wietse Heremans

Presentatoren:
Ken De Pooter, Wietse Heremans

Technische ondersteuning:
Thijs Van der Schaeghe

Dinsdag 22 & woensdag 23 februari 2022

Tickets

Type Prijs
Ticket dinsdag
22/02/2022 20:00
€ 24,00 Registreer vóór 22/02/2022 18:00.
Te laat
Ticket woensdag
23/02/2022 20:00
€ 24,00 Registreer vóór 23/02/2022 18:00.
Te laat

Geen ticket kunnen bemachtigen? Onbetaalde tickets worden na 30 minuten terug vrijgegeven.

Locatie

Theaterzaal Ledeberg

Het dienstencentrum Ledeberg ligt pal op het Ledebergplein, op anderhalve kilometer van Gent Zuid. Wandel door de poort en ga meteen links de trap op, daar staan wij jou op te wachten.

Met de tram

Neem tram 4 naar Ledeberg stelplaats en stap af aan het Ledebergplein.

Met de wagen

Parkeren in Ledeberg is geen sinecure, kom daarom zoveel mogelijk met fiets of openbaar vervoer. Toch geen andere mogelijkheid? Kom dan zeker vroeg genoeg om nog een plekje te kunnen bemachtigen.

Theaterzaal Ledeberg
Ledebergplein 30
9000 Gent
België

Quizreeks

Geekquiz

Ben jij de grootste fandom-kenner? Los vragen op over Avengers en Sailor Moon tot Zelda, Harry Potter en Doctor Who. Speel mee met onze digitale geekquiz en kroon jezelf tot de allergrootste geek! De quiz wordt op tablets/smartphones gespeeld.

Meer over Geekquiz

Meer quizzen

Kom je ook?

Reis rond de wereld in 80 vragen

Quizpakket

Op zoek naar een activiteit die je met de hele familie of alle vrienden kan doen? Ons quizpakket is de oplossing! Deze videoquiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.

Meer informatie, Praktisch